De Verklaring op zondag 3 september tijdens startweekend Festival van Verbinding

Het Festival van Verbinding vindt voor het tweede jaar plaats. Het festival wil zichtbaarheid geven aan warme initiatieven, organisaties, ondernemers en locaties die werken vanuit hun hart, gedreven worden door maatschappelijke verantwoordelijkheid en die voor verbinding zorgen met jezelf, met anderen en met de omgeving.

In het startweekend van 1 tot en met 3 september staat De Novemberverklaring geprogrammeerd op zondag 3 september van 15:15 tot 16:15, net voor het interview met de initiatiefnemers en bezielers van het festival. Een ideaal tijdslot meent Hans Claus omdat De Novemberverklaring¬† een domein-overspannende ‘missie’ heeft en een omvattend maatschappijbeeld schetst waar vele initiatieven die op het festival acte de pr√©sence geven inpassen, en hen als het ware verbindt.

Hans Claus zal de zes krijtlijnen van de Verklaring toelichten. En om die krijtlijnen toegankelijk te houden klimt ook Eva Gillis op het fesitivalpodium Buiten het domein van de Blikfabriek zal zij die dag ook haar Babbelbus stationeren. Zich verbonden weten is immers niet alleen goed voor de samenleving, maar heelt ook ieder van ons. Al zeker als we er met een ander over babbelen.

Wat: Festival van Verbinding
Wanneer: Vrijdag 1- zondag 3 september vanaf 10 uur (De Novemberverklaring is op zondag geprogrammeerd)
Waar: De Blikfabriek: Krugerstraat 232, 2660 Antwerpen